top of page

                            ELOY CASES PERRUQUERS

Comptem amb un equip d’estilistes que assessoren al client de les  tendències de moda més idònies segons el seu estil de vida, professió , característiques físiques… , es a dir, adapten la moda a la personalitat del client potenciant al màxim la bellesa.

A més a més , al nostre saló trobaràs tot tipus de tractaments estètics i de relax.

Pel que fa referència als nois, comptem amb serveis exclusius per  vosaltres, veniu a gaudir de la sensació d’un afaitat a navalla, anàlisis capil·lars i tractament de alopècies…   també disposem de una línia de productes americana  especialitzada amb l’home.

La nostra experiència ens avala, fundats al 1930.

Pel que fa a l'ambit oncologic , ofereim una varietat de  productes d’estètica capil·lar de gran qualitat:
  • les nostres pròtesis es caracteritzen a nivell extern per la naturalitat que aporten, no puc evitar remarcar aspectes interns com la seguritat de sujecció. La qual es fa amb un material anti-derrapant e antibacterià, factor que permet que el seu cabell continuí creixent amb  ( evitant l’ús de pagaments o tires que arranquen el nou cabell cada cop que utilitza la seva pròtesi)

  • hi ha cops que voles afegir cabell selectivament, es a dir, només a determinades zones.  Això es ideal  per persones que pateixen pèrdues de cabell en zones concretes  o be necessiten guanyar volum .

     Un producte molt fàcil d’utilitzar i amb un resultat impressionant, consisteix amb barrejar el teu cabell amb una petita pròtesi molt fàcil

     de col·locar i que dona un aspecte molt natural

  • Tractaments de cura del cuir cabellut

  • Tractaments d’ajuda al creixement de celles i pestanyes

  • Complements: turbants

bottom of page